Hyvästi Afrikka – tarina ystävyydestä on Katsojien suosikki

Hyvästi Afrikka_nostoIiris Härmän Hyvästi Afrikka – tarina ystävyydestä on voittanut DocPointin Katsojien suosikki -äänestyksen. Elokuva kertoo suomalaisen Riitan ja ugandalaisen Catherinen ystävyydestä sekä ristiriidoista, joita he joutuvat kohtaamaan antaessaan seksuaalivalistusta ugandalaisissa kyläyhteisöissä. DocPointin yleisö sai valita suosikkinsa Kotimaisesta esityssarjasta nyt toista kertaa. Voittajalle on luvassa rahapalkinto.

Kotimaisessa esityssarjassa nähtiin voittajaelokuvan lisäksi HEM. Någonstans. (ohj. Lotta Petronella), Hymyjen maa (ohj. Heikki Häkkinen), Kihniö (ohj. Saija Mäki-Nevala), Kuka piru pimeässä näkee (ohj. Mari Soppela), Kulta-aika (ohj. Maija Blåfield), Matka minuksi (ohj. Mina Laamo), Meno-paluu (ohj. Veera Lehto-Michaud ja Maria Seppälä), Seuraavaan mutkaan (ohj. Antti Jääskeläinen), Talvivaaran miehet (ohj. Markku Heikkinen) ja Yläkerran Tuula (ohj. Henriikka Hemmi).

Viime vuonna äänestyksen voitti Tonislav Hristovin insinöörikomedia Love & Engineering.

Katsojien suosikki -äänestyksen voittaja paljastetaan ja esitetään Kotimaisessa palkintogaalassa sunnuntaina 1.2. klo 20 Andorrassa.